Losse sessie ~ bevalcoaching


Ben je zwanger en voel je dat er toch nog onzekerheden of angsten zitten die je zouden kunnen beperken tijdens je bevalling? Of vliegt de bevalling voorbij omdat je er niet aan toe komt om even te gaan zitten en in rust te voelen wat jij nodig heb om de start voor jou en je kindje zo fijn mogelijk te maken?

Geef jezelf dan dit cadeau, ruimte voor je vragen en alle aandacht voor wat jij nodig hebt.

Midden in de natuur of in het comfort van je eigen huis zorgen we er samen voor dat je uit je hoofd komt en je lichaam weer echt kunt voelen. Dit helpt je enorm om beter in contact komt met je gevoel. Want alleen door rust in je basis kun je 'in het moment' zijn. Hierdoor zal je voelen wat JIJ nodig heb op dit moment, maar ook tijdens je bevalling en de periode daarna. 


zoom sessie

Een praktische manier om toch fijn samen te kunnen inzoemen op de punten waat jij wat extra kracht en vertrouwen kunt gebruiken. 

€ 99,-

boshuis sessie

Midden in de natuur vindt je de rust van het MamaKracht boshuisje. Even helemaal uit je dagelijkse sleur met volle aandacht voor jou. 

€ 115,-

@ home sessie

Blijf je liever in je eigen huis? Dan kom ik naar je toe en kijken we samen wat jij nodig hebt om kalm en zeker je bevalling in te gaan. 

€ 145,-


Samen met je partner

Hebben jullie samen behoefte aan rust en tijd samen ter voorbereiding op de bevalling en alle veranderingen die dat met zich meebrengen? Dan is deze sessie ook precies wat jullie zoeken. Als een team voelen wat jullie beide, samen maar ook los van elkaar, nodig hebben om bewust en vol vertrouwen de bevalling en het (nieuwe) ouderschap tegemoet te kunnen gaan. 


'Jouw KRACHT dag'

midden in de natuur


Eén van mijn mama's vertelt...

"Je zwangerschap is een innerlijke reis van zelfreflectie en bezinning. De één ervaart dit wellicht wat bewuster dan de ander, maar uiteindelijk zullen er momenten zijn dat je stil staat bij wat jouw wensen, angsten, gedachten en dromen zijn rondom de zwangerschap en bevalling.

Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik deze momenten verdrongen en geblokkeerd. Met alle gevolgen van dien. Bij deze (tweede) zwangerschap wist ik dat ik het anders wilde doen. Ik wilde mijn meest diepe angsten en verlangens tegemoet treden, zonder oordeel.

 

De 1-op-1 dag met Michelle (mijn doula) werkte als een katalysator in dit proces. Wanneer je bij haar het erf op rijdt wordt je omringd door rust en natuur; dit zet de toon voor de rest van de dag! In haar schattige en knusse chalet, die van alle gemakken is voorzien, kom je geheel tot rust in een fijn samenspel van fysieke ontspanning en mentale en emotionele reflectie en acceptatie. Het mooie aan Michelle is dat ze haarfijn aanvoelt wat jij op dat moment nodig hebt. Op een subtiele wijze vervangt ze de ene activiteit met een andere en zo voelt het als een dag die helemaal op maat gemaakt is naar jouw behoeftes. Kortom, voor mij was deze dag intens ontspannend, een dag om niet te vergeten en een absolute aanrader voor elke zwangere!"Ja mama! Jij verdient een dag met alle aandacht voor jou.

Op deze dag gaan we samen kijken waar jouw beperkende overtuigingen liggen... waar leg jij jezelf grenzen op? En zijn die grenzen helpend of is het iets dat je tegen houdt? Houden ze je tegen om de bevalling te realiseren waar je van droomt, dan bouwen we deze om naar iets waardevols, iets positiefs, iets dat je gaat helpen en vertrouwen geeft. ⁠

Soms zijn die overtuigen gericht op de bevalling maar veel vaker gaan ze veel dieper, gaan ze over hoe jij naar jezelf kijkt, hoe jouw kijk op het leven is, waar jij waarde aan hecht en waar jouw kracht ligt. ⁠De precieze invulling van deze dag is voor iedereen net even een beetje anders maar over het algemeen gaat het als volgt: 

 

deel 1 - aan de slag met het inkaart brengen van je beperkende gedachten en deze ombuigen naar KRACHTzinnen. 

 

deel 2 - lunch en een ontspannen wandeling in het bos

 

deel 3 - ontspanning, diepe, diepe ontspanning...

 

afsluiter - een check-in bij jezelf 

 

Gedurende de dag geef ik je veel nieuwe kennis en inzichten mee en natuurlijk tips en simpele oefeningen om meer uit je hoofd en in je lichaam te komen, te ontspannen maar ook jouw innerlijke vuurtje te voelen. ⁠

 

- Wil jij meer innerlijke rust ervaren in het onduidelijke bos aan informatie en adviezen rondom zwangerschap en geboorte? 

- Wil jij helderder kunnen aanvoelen wat je ECHT wil en weten hoe je daar komt? 

- Wil jij met meer vertrouwen naar je gevooel kunnen luisteren? 

- Wil jij een dag met alle focus op jou, even los komen van de ruis die je dagelijksleven soms veroorzaakt?

 

Geef jezelf dan dit cadeau en gun jezelf deze dag.

Want in onze kern zijn we krachtig, wijs, zelfverzekerd en vrij... puur als een kind.

Ik laat je voelen dat je dit ook bent als volwassen vrouw, als mama. 

Ervaar waar jouw kracht ligt.

Voel wie jij echt wil zijn...

Kijk uit naar JOUW bevalling.Heel praktisch alles op een rij

Waar? 

Pastoor van Breugelstraat 146 

Bosschenhoofd (N-B)

 

In mijn gezellige 'MamaKracht Bushuisje'

Hoe lang? 

van 10:00 uur tot 15:00 uur


Officieel maar vaak lopen we iets uit...

Investering? 

€295,-

vergoed jouw zorgverzekering een zwangerschapscursus? Dan pas ik de factuur daar op aan.Voelt dit als een dag voor jou?  Stuur mij dan een berichtje.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

MamaKRACHT
Doula - zwangerschapscursus - babymassage
Michelle Heijdelberger

 

POSTADRES: 

Pastoor van Breugelstraat 146

4744 AG Bosschenhoofd 

CONTACT 

info@mamakracht-doula.nl

06-33742950