Michelle Heijdelberger

Michelle (32) moeder van Niels (*), Sem (4) en Luuk (2). Met mijn grote liefde Rens en de kindjes wonen wij (vanaf augustus) in ons huisje in het bos, heerlijk in de natuur!

Tijdens mijn eigen zwangerschap begon de interesse in zwangerschap, bevalling en alles daar omheen steeds meer naar boven te borrelen. We kwamen er achter dat het aantal keuzes en mogelijkheden veel groter is dan wij ons realiseerde. Er wordt snel gezegd: “je mag dit niet.” Of “je moet zus.” Maar is dat allemaal wel zo en wat heb je hierin zelf nog te vertellen? Daarbij werd het mij steeds duidelijker dat heel veel mensen met ons dit ook niet wisten. En toen dacht ik: “dit moet anders kunnen!” In juni 2016 ben ik mijn passie gevolgd en ben ik een opleiding tot doula begonnen.

"Mijn missie is het verspreiden van kennis, het (terug) winnen van vertrouwen in je eigen lichaam. Daarnaast het creëren van een omgeving waarin de moeder (en de vader) zich gehoord en gesteund voelen op een moment waarin je op je kwetsbaarst bent en een nieuwe fase van je leven in gaat."

 

In mijn vrije tijd ben ik heel graag bij mijn gezin. Quality-time en genieten van de kleine momentjes. Samen met een filmpje op de bank, spelen met Sem, binnen of in de tuin, lekker lang aan tafel als mijn keukenprins weer eens heerlijk heeft gekookt of uitwaaien op het strand of in het bos met Luuk in de daagdoek.  

Wat is MamaKracht?

MamaKracht ben ik, en ik ben MamaKracht. Ik voel het door mijn aderen stromen op de momenten dat ik het echt nodig heb. Ik leef het, en ik ontdek er elke dag een nieuw laag van. Want MamaKracht komt niet alleen voort uit positieve ervaringen en/of perfecte geboortes. Dat komt ook voort uit lastige situaties waarin je misschien tegen alle stromingen in moet zwemmen, je eigen zorgen of angsten te lijf moet gaan of wanneer je toch wel naar dat stemmetje diep in jezelf luistert en je ervaart dat vertrouwen op je (moeder)gevoel het juiste is. 

 

Soms is dat vertrouwen heel sterk voel en soms ook helemaal niet. Maar dan gaat het om de manier waarop je omgaat met de situatie waar je voor staat. Jij hebt de keuze! Geef je de controle uit handen of neem je de touwtjes in handen? Druk je het weg of duik je er vol in? Geef je het op of ga je met mensen praten en zoek je informatie die jou gaat helpen met zelf na te denken en jouw weg te vinden?

 

De geboorte verhalen van mijn kindjes zijn in theorie echt niet om over naar huis te schrijven, maar ik ben mega trots op alle 3, stuk voor stuk zie ik mijn MamaKracht er doorheen schijnen. En nee die verhalen vertel ik vaak niet tegen cursisten/cliënten. En dat hoeft ook niet. Want dat zijn mijn ervaringen, ervaringen die mij hebben gemaakt tot de sterke persoon die ik nu ben.

 

MIJN PASSIE IS MAMA'S (EN PARTNER'S) ONDERSTEUNEN IN MAKEN VAN EIGEN KEUZES

EN HET VOLGEN VAN HUN EIGEN WEG. VOL VERTROUWEN!


opleidingen & bijscholing

  • BIA Doula training Amsterdam (level 1 & 2)
  • Hypnobirthing Nederland docentenopleiding
  • Docent babymassage (Babymassage Nederland)
  • Hydrotherm massage opleiding 
  • 3x Spinning Babies training (door: Jennifer Walker & Gail Tully)
  • Rebozo training (door: Thea van Tuyl)
  • 'Balance for better birth' training (door: Deb McLaughlin & Marcello Windolph)
  • Less is more symposium (sprekers: Ina May Gaskin & Debra Pascali Bonaro)

MamaKRACHT
zwangerschapscursus - massage - babymassage
Michelle Heijdelberger

 

POSTADRES: 

Hoge Heijningsedijk 4

Heijningen

CONTACT 

info@mamakracht-doula.nl

06-33742950

 

LET OP:  POSTADRES VANAF 1 AUGUSTUS  2020

Pastoor van Breugelstraat 146

4744 AG Bosschenhoofd