holistische Mama KRACHT & RELAX sessies
midden in de natuur of bij je thuis

VRIJHEID ~ dat is het uiteindelijke doel van alles wat ik doe. Zorgen dat jij los komt van alles wat je tegenhoud in het leven. Belemmerende overtuigingen, gedragspatronen, zelfopgelegde grenzen waardoor je niet voluit kan zijn wie je werkelijk bent. Samen gaan we op een zoektocht naar de blokkades die je weerhouden om stappen nemen naar jouw volledige potentieel. Want je verdient zo veel meer! Je verdient jezelf vrij te kunnen uiten, vrij te voelen wat er speelt, vrij je eigen stem te laten horen en je vrij te bewegen door de verschillende fases van jouw leven.

Kom in contact met jouw MamaKracht in iedere fase van je leven: 
~ kinderwens ~ zwangerschap/geboorte ~ moederschap ~


jouw RELAX moment...


Reiki behandeling

De liefdevolle en alles doordringende levens energie; Reiki. Door middel van mijn aanraking op jouw lichaam, stroomt deze zachte maar krachtige levensenergie via mij naar de plaatsen in jouw lichaam die het nodig hebben. Om de balans weer te herstellen of genezing te bevorderen. Gun jezelf een diep ontspannende en helende Reiki behandeling wanneer je: 

 • laag in energie zit/ veel moe bent
 • je bewuster contact wil maken met je kindje
 • het contact met jezelf wil versterken
 • herstellend bent van je bevalling
 • emotionele gebeurtenissen wil verzachten
  (bijv. verwerken van een bevalling/ verlies)
 • toe bent aan ontspannende me-time
 • gewoon benieuwd bent hoe het voelt :-)

Good to know: een Reiki behandeling kan een medische behandeling prachtig ondersteunen, maar niet vervangen. Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst uw (huis)arts.  zwanger/ mama massage

Bij deze massage lig je, heerlijk ondersteund door grote warm-waterkussens, op je rug. Ik masseer met massageolie, tussen jou en de kussen in. Het is werkelijk een hele bijzondere ervaring. Ja! Ook als je niet heel comfortabel meer op je rug kunt liggen, is dit tijdens deze massage geen probleem omdat je volledig ondersteund wordt door de waterkussens. Deze massage brengt je: 

 • meer fysieke en mentale rust
 • minder last van de 'klassieke' zwangerschapskwaaltjes; (onder)rugpijn, bekkenpijn, vermoeide benen, gespannen schouders, etc.
 • warme en soepele spieren voor totale ontspanning
 • beter slapen na afloop van de massage
 • het warme water stimuleert de bloedsomloop en laat je (levens)energie weer stromen!

 

40+ weken zwanger? Geen probleem!

Zelfs in die laatste weken van je zwangerschap, ook na je uitgerekende datum, biedt deze massage je ultiem comfort.  


Cadeaubon

Geef een Reiki of massage als (kraam)cadeau: als (nieuwe) moeder heb je extra veel behoeft aan ontspanning en een momentje voor jezelf. Dus geef deze massage liefdevol cadeau aan je vriendin, zus, vrouw, buurvrouw (of heerlijk aan jezelf) met een mooie cadeaubon. 


jouw KRACHT moment...


KINDERWENS: Heel bewust een kindje ontvangen...

 

Voel je de wens om zwanger te worden maar wil je zorgen dat je écht klaar bent om heel bewust een kindje in je buik te laten groeien? Dan kan het fijn zijn om te kijken of er nog patronen, overtuigingen of angsten bij jou spelen die je niet wil doorgeven aan je kindje. 

Onze kindjes ontstaan uit één cel met DNA van beide ouders. Deze cellen bevatten naast DNA materiaal ook onze ervaringen, emoties en (familie)patronen die we op celniveau hebben opgeslagen. 

Samen gaan we kijken naar jouw patronen en overtuigingen die voor jou niet (meer) werken en gaan deze bewust erkennen, doorvoelen, helen en transformeren naar een versie die jou wel dient. Een versie van jezelf die je met liefde door wil geven aan je kindje. 

 ZWANGERSCHAP/ BEVALLING

Je écht vrij voelen om te bevallen op jouw manier...

  

Ben je zwanger en voel je dat er toch nog onzekerheden of angsten zitten die je zouden kunnen beperken tijdens de geboorte van je kindje? Heb je eerder een post-partum depressie meegemaakt en wil je het dit keer écht anders voelen. Misschien is het vooruitzicht dat je hele leven anders wordt zodra je kindje geboren is, iets waar je toch wel erg tegenop kijkt. Of lijkt je zwangerschap voorbij te vliegen en kom je er maar niet aan toe om even stil te staan en in rust te voelen wat jij nodig heb om de start voor jou en je kindje zo fijn mogelijk te maken?

Wat er ook speelt, laten we samen gaan zitten en ontdekken wat er nog in de weg staat op het pad naar je veilig, vrij en krachtig voelen tijdens de bevalling en/of het nieuwe moederschap. Los komen van de tijdsdruk om je kindje te baren...

 

Niet met frustratie en zorgen de laatste dagen van je zwangerschap beleven maar in vertrouwen en rust vrij-baan maken voor je kindje. Want ga je richting de 41 weken zwangerschap? Dan voel je mogelijk de druk van een inleiding die zorgverleners adviseren met 42 weken. Laten we samen gaan kijken wat er op de verschillende laagjes van jouw systeem nog 'vast' zit. Maak je je nog ergens zorgen om? Is je lichaam in balans of zit er ergens nog spanning? Loop je op je laatste restjes energie? 

We verkennen samen hoe je 'in het moment' kunt blijven en zowel je 'mind' als je 'body' goed kunt bereiden op de komst van je kindje. 

incl. overzicht van verschillende acupressuurpunten
& Spinning Babies oefeningen zodat je deze na onze afspraak zelf kunt blijven herhalen.  De rollercoaster aan gevoelens en emoties, ook bekend als, het (nieuwe) moederschap...

 

In je hoofd had je het zo mooi bedacht. Het zag er zo perfect en simpel uit bij die andere moeder. Maar het is niet voor watjes! Mama zijn is prachtig maar heel vaak gewoon ook gewoon hard werken, balanceren, alles geven, jezelf verliezen en weer proberen terug te vinden... En dat alles in een poging te voldoen aan de strenge criteria die je aan jezelf stelt... Hoe doen andere moeders dit?!

Door even samen stil te staan, adem te halen en in rust op een rijtje te zetten hoe de situatie in elkaar zit, komt er meer rust, begrip en liefde naar die fantastische vrouw. JIJ! Die vrouw die vaak veel te hard haar best doet om het iedereen naar de zin te maken. Maar laten we eerst jouw emmertje eens vullen, vullen tot de rand. Zodat al jouw liefde en aandacht kan overstromen naar al die andere grote liefdes om je heen. 

 Zo gewenst en zo veel dromen... anders dan gehoopt.

 

Ondersteuning in verlies is zo ontzettend waardevol. Of het nu gaat om verlies van de zó gewenste bevalling (die helemaal anders liep), verlies van een toekomstbeeld wanneer blijkt dat je kindje extra uitdagingen heeft of verlies van een zo ontzettend gewenst kindje...

Dat een verlies doorleven veel werk is en veel energie kost, daar staan de meeste mensen niet bij stil (of maar heel even) maar jij voelt dit als geen ander, continu. Weet dat je dit niet alleen hoeft te doen en dat ik graag een stukje met je mee loop in deze periode van je leven. 


Samen gaan we kijken waar jouw behoefte liggen en hoe ik voor jou van waarde kan zijn met verschillende holistische methoden of simpelweg als luisterend oor voor jouw verhaal.  boshuis sessie

Midden in de natuur vindt je de rust van het mijn praktijk midden in het bos. Even helemaal uit je dagelijkse sleur met volle aandacht voor jou. 

massage of coaching sessie € 75,-

Reiki behandeling € 65,-

@ home sessie

Blijf je liever in je eigen huis? Dan kom ik naar je toe en kijken we samen wat jij nodig hebt om je vrijer te voelen en  je authentieke zelf te kunnen zijn. 

massage of coaching sessie € 99,-

Reiki behandeling € 89,-

* bovenstaande prijs is incl. reiskosten in een straal van 25 km. vanaf Bosschenhoofd. Woon je verder weg? Dan bekijk ik graag samen de mogelijkheden.Ervaringen van andere mama's


Wil je annuleren? : Is je bevalling begonnen? Dan mag je uiteraard kosteloos afbellen. Wil je om een andere reden annuleren? Dan heel graag tijdig afbellen (24 uur van te voren) anders ben ik helaas genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.

MamaKRACHT
Doula - zwangerschapscursus - babymassage
Michelle Heijdelberger

 

POSTADRES: 

Pastoor van Breugelstraat 146

4744 AG Bosschenhoofd 

CONTACT 

info@mamakracht-doula.nl

06-33742950