holistische MamaKracht coaching 


VRIJHEID ~ dat is het uiteindelijke doel van alles wat ik doe. Zorgen dat jij los komt van alles wat je tegenhoud in het leven. Belemmerende overtuigingen, gedragspatronen, zelfopgelegde grenzen waardoor je niet voluit kan zijn wie je werkelijk bent. Samen gaan we op een zoektocht naar de blokkades die je weerhouden om stappen nemen naar jouw volledige potentieel. Want je verdient zo veel meer! Je verdient jezelf vrij te kunnen uiten, vrij te voelen wat er speelt, vrij je eigen stem te laten horen en je vrij te bewegen door de fases van jouw leven.

Voor wie zijn deze MamaKracht sessies bedoeld: 

Heel bewust een kindje ontvangen...

 

Voel je de wens om zwanger te worden maar wil je zorgen dat je écht klaar bent om heel bewust een kindje in je buik te laten groeien? Dan kan het fijn zijn om te kijken of er nog patronen, overtuigingen of angsten bij jou spelen die je niet wil doorgeven aan je kindje. 

Onze kindjes ontstaan uit één cel en DNA van beide ouders. Deze cellen bevatten naast DNA materiaal ook onze ervaringen, emoties en (familie)patronen die we op celniveau hebben opgeslagen. 

Samen gaan we kijken naar jouw patronen en overtuigingen die voor jou niet (meer) werken en gaan deze bewust erkennen, doorvoelen, helen en transformeren naar een versie die jou wel dient en die je met liefde door wil geven aan je kindje. 


Je écht vrij voelen om te bevallen op jouw manier...

 

Ben je zwanger en voel je dat er toch nog onzekerheden of angsten zitten die je zouden kunnen beperken tijdens de geboorte van je kindje? Heb je eerder een post-partum depressie meegemaakt en wil je het dit keer écht anders voelen. Misschien is het vooruitzicht dat je hele leven anders wordt zodra je kindje geboren is, iets waar je toch wel erg tegenop kijkt. Of lijkt je zwangerschap voorbij te vliegen en kom je er maar niet aan toe om even stil te staan en in rust te voelen wat jij nodig heb om de start voor jou en je kindje zo fijn mogelijk te maken?

Wat er ook speelt, laten we samen gaan zitten en ontdekken wat er nog in de weg staat op het pad naar je veilig, vrij en krachtig voelen tijdens de bevalling en/of het nieuwe moederschap. 


Los komen van zorgen en de tijdsdruk om je kindje te baren...

 

Niet met frustratie en zorgen de laatste dagen van je zwangerschap beleven maar in vertrouwen en rust vrij-baan maken voor je kindje. Want ga je richting de 41 weken zwangerschap? Dan voel je mogelijk de druk van een inleiding die zorgverleners adviseren met 42 weken. Laten we samen gaan kijken wat er op de verschillende laagjes van jouw systeem nog 'vast' zit. Maak je je nog ergens zorgen om? Is je lichaam in balans of zit er ergens nog spanning? Loop je op je laatste restjes energie? 

We verkennen samen hoe je 'in het moment' kunt blijven en zowel je 'mind' als je 'body' goed kunt bereiden op de komst van je kindje. 

incl. overzicht van verschillende acupressuurpunten
& Spinning Babies oefeningen zodat je deze na onze afspraak
zelf kunt blijven herhalen.  


De rollercoaster aan gevoelens en emoties, ook bekend als, het (nieuwe) moederschap...

 

In je hoofd had je het zo mooi bedacht. Het zag er zo perfect en simpel uit bij die andere moeder. Maar het is niet voor watjes! Mama zijn is prachtig maar heel vaak gewoon ook gewoon hard werken, balanceren, alles geven, jezelf verliezen en weer proberen terug te vinden... En dat alles in een poging te voldoen aan de strenge criteria die je aan jezelf stelt... Hoe doen andere moeders dit?!

Door even samen stil te staan, adem te halen en in rust op een rijtje te zetten hoe de situatie in elkaar zit, komt er meer rust, begrip en liefde naar die fantastische vrouw. JIJ! Die vrouw die veel te hard haar best doet om het iedereen naar de zin te maken. Maar laten we eerst jouw emmertje eens vullen, vullen tot de rand. Zodat al jouw liefde en aandacht kan overstromen naar al die andere grote liefdes om je heen. 


Ervaringen van andere mama's


boshuis sessie

Midden in de natuur vindt je de rust van het MamaKracht boshuisje. Even helemaal uit je dagelijkse sleur met volle aandacht voor jou. 

 

duur sessie: +/- 1,5 uur

€ 75,-

@ home sessie

Blijf je liever in je eigen huis? Dan kom ik naar je toe en kijken we samen wat jij nodig hebt om kalm en vrij je bevalling in te gaan. 

 

duur sessie: +/- 1,5 uur

€ 125,-'Jouw KRACHT moment'

midden in de natuur


Voelt dit als jouw manier? Stuur mij een berichtje.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

MamaKRACHT
Doula - zwangerschapscursus - babymassage
Michelle Heijdelberger

 

POSTADRES: 

Pastoor van Breugelstraat 146

4744 AG Bosschenhoofd 

CONTACT 

info@mamakracht-doula.nl

06-33742950