'Mama-only workshops'


- NIEUW - NIEUW - NIEUW -

 

WORKSHOP: BEVALWENSEN BORD 

 

Vind jij het lastig voor te stellen wat of wie je nodig gaat hebben tijdens je bevalling omdat het je eerste kindje is? Of omdat je het graag anders zou doen dan bij je voorgaande bevalling? Dan is deze workshop precies wat je zoekt!

 

"Maak jouw bevalwensen op een creatieve manier zichtbaar. De ideale basis voor je bevalplan!"

 

Laat je op deze avond samen met andere mama's onderdompelen in zwangerschap en geboorte. Maak je hoofd leeg en laat al je bezwaren, zorgen, angsten en andere gedachtes die jouw ontspanne bevalling in de weg kunnen staan los en creëer een prachtig inspirerend moodboard met al jouw bevalwensen.

Het maken van zo'n moodboard is een leuke en creatieve manier om op een positieve manier bezig te zijn met jouw zwangerschap en bevalling. Want we weten allemaal dat een positieve mindset een belangrijk basisingredient is voor een ontspannen bevalling. 

 

Tijdens de workshop gaan we samen aan de slag met het visualiseren van datgene wat voor jou belangrijk is en wat jou helpt ontspannen. Je kunt hierbij denken aan afbeeldingen, inspirerende woorden of quotes, een gedicht, een muziektekst etc. Dit zelfgemaakte moodboard zal je elke dag inspireren, geruststellen, blij maken en elke dag een beetje meer zin geven in je bevalling. Zo creëer je die positieve mindset en kun je met vertrouwen uit te kijken naar de geboorte van jullie kindje.

locatie(s)

Verloskundigen aan de Maas

Dillenburgstraat 11b

Rotterdam

 

Verloskundigenpraktijk Nintu

Takkebijsters 72

Breda

 

Bij alle locaties kun je gratis parkeren

data

21 februari 2019 - Rotterdam
19:30 - 22:00 uur 

 

28 februari 2019 - Breda
19:30 - 22:00 uur 

kosten

incl. board, materialen, hapjes & drankjes
Heb je deelgenomen aan de 1-daagse bevalcursus? 

Dan betaal je slechts: €35,-

- losse workshop: €49,-

 


schrijf je hier in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


 

Samen met je partner voorbereiden op de bevalling is belangrijk maar als mama (to be) heb je simpelweg ook tijd voor jezelf nodig.

 

Met deze leuke MamaTIME workshops gaan we je door middel van o.a. yoga helpen je nieuwe lijf (zwanger en/of net bevallen) beter te ‘voelen’. Hierdoor zal je lekkerder in je vel gaan zitten als nieuwe moeder. Want een mensje maken, baren en daarna verzorgen is niet niks! 

\Daarbij focussen we ook op voeding die helpt bij het ‘ontzwangeren’ (en nee dat is geen ‘schijf van 5 dieet-advies) en ligt de focus op de hechting met je kindje. Denk hierbij aan babymassage en het dragen van je baby. 

 

yoga: Nathalie van den Baard 

draagadvies: Jolien van den Assum (Koekedoek)

 

babymassage: Michelle Heijdelberger (MamaKRACHT)


MamaKRACHT
Doula - zwangerschapscursus - babymassage
Michelle Heijdelberger

 

POSTADRES: 

Pastoor van Breugelstraat 146

4744 AG Bosschenhoofd 

CONTACT 

info@mamakracht-doula.nl

06-33742950