Midden in de natuur 'landen in je lijf'


"De unieke combinatie van warm water en een heerlijke massage."

Wanneer je op de kussens gevuld met warm water ligt, voelt het haast alsof je in een mooi land, dobberend op een luchtbedje op het water geniet een nek/schouder/rug of algehele lichaamsmassage. Omdat je volledig ondersteund door het water op je rug ligt, is deze massage uitermate geschikt voor zwangere vrouwen. Ontspanning is zeker tijdens de zwangerschap bijna net zo belangrijk als eten en drinken. Want stress en spanning is niet goed voor jou of voor je baby. Kortom: “Een ontspannen blije mama is een ontspannen blije baby”

Ontspanningsmassage op warm water... wie wil dat nou niet?

 

Zelfs in die laatste weken van je zwangerschap biedt deze behandeling je ontspanning en lichamelijke verlichting. Mocht ook op je rug liggen niet meer comfortabel zijn, dan verhogen we de rugsteun iets zodat je geen last hebt van het gewicht van je baby en zwangere buik. 

Let op: hoewel deze massage ideaal is voor zwangere vrouwen, is deze ook heeeeeerlijk ontspannend voor net bevallen mama's, je moeder, zus, vrouw, buurvrouw of vriendin. 

 

 

De combinatie van de warmte van het water en het gebruik van massage oliën geeft mij de mogelijkheid om tussen jouw rug en de kussens te masseren terwijl jij niets anders moet doen dan genieten van de beweging en de warmte. 

 

extra: we beginnen de massage met een heerlijk voetenbadje met ontspannende lavendel- en mandarijn-olie en het puurste dode zeezout van AHAVA. Wanneer je voeten lekker warm zijn voorafgaand aan de massage, kun je nog gemakkelijker en dieper ontspannen tijden de massage. 


Kraamcadeau: nieuwe moeders hebben extra veel behoeft aan ontspanning en een momentje voor zichzelf. Dus geef deze massage aan een pas bevallen mama als kraamcadeau in plaats van kleertjes of speelgoed voor de baby.
 Voordelen van deze massage:

- je ligt warm en comfortabel op je rug, op een warmwaterkussen

- het warme water stimuleert de bloedsomloop

- je spieren worden extra soepel waardoor totale ontspanning optreedt

- de massage oliën dringen goed door in het lichaam

- omkeren tijdens de massage is niet nodig

- optimale ondersteuning voor het bekken, nek- en ruggenwervels

- minder last van de 'klassieke' zwangerschapskwaaltjes

- beter slapen na afloop van de massage

Massage in het bos!

 

MamaKracht Boshuisje: 

Pastoor van Breugelstraat 146

4744AG Bosschenhoofd

 

info@mamakracht-doula.nl 

0633742950

 prijzen

zwanger / mama massage mogelijkheden

- Rug, schouders, nek (totale behandeling 60 min.)

prijs: € 60,00

- algehele massage (totale behandeling 90 min.)

prijs: € 75,00

 

TIP: geef deze heerlijke massage cadeau aan je (zwangere of niet-zwangere) zus, vriendin, vrouw, moeder of favoriete buurvrouw. Vanaf nu leuk cadeau te geven met deze nieuwe cadeaubon! 
Bij aankoop van een cadeaubon voor deze heerlijke massage ontvang je ook een ontspannende verrassing zodat de gelukkige ontvanger thuis alvast in 'the mood' kan komen voor dit ultieme relaxmoment.

 


Wil je annuleren? : Is je bevalling begonnen? Dan mag je uiteraard kostenloos afbellen. Wil je om een andere reden annuleren? Dan heel graag tijdig afbellen (24 uur van te voren) anders ben ik helaas genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.

MamaKRACHT
Doula - zwangerschapscursus - babymassage
Michelle Heijdelberger

 

POSTADRES: 

Pastoor van Breugelstraat 146

4744 AG Bosschenhoofd 

CONTACT 

info@mamakracht-doula.nl

06-33742950